Folyékony izületvédő. Arthrocol Rocky Plus ízületvédő 500ml


Rivaflex Ízületvédő táplálékkiegészítő

Fogyasztható magában vagy a kedvenc italodban, vízben, teában elkeverve. Használat előtt felrázandó.

folyékony izületvédő

Tárolás: Hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó. Felbontás után hűtőben tárold és 2 hónapon belül fogyaszd el. Minőségét megőrzi: A flakon kupakján található időpontig. Figyelmeztetés: Terhesség vagy szoptatás esetén, ill.

folyékony izületvédő

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi folyékony izületvédő ne lépd túl!

folyékony izületvédő

Melyik napszakban érdemes fogyasztani a Swedish Nutra termékeket? Mi azt javasoljuk, hogy reggel fogyaszd el a napi adagodat, de természetesen bármikor megihatod. Az általunk forgalmazott Swedish Nutra termékek mindegyike glutén, szója, tojás, dió, és laktózmentes, a folyékony hialuronsavat ráadásul vegánok is fogyaszthatják.

folyékony izületvédő

Hűtőben kell tartani a termékeket? Felbontás után mindenképp tedd be a hűtőbe, így két hónapon át megőrzik a minőségüket.

folyékony izületvédő

Meddig állnak el a Swedish Nutra termékek felbontás után? Honnan tudom, hogy mennyi szénhidrát van a napi folyékony izületvédő Felbontás után hűtőben két hónapig lehet tárolni.

Nátrium-hialuronát A táplálékba keverve lehet adni. A kutyák gyógykezelésekor visszatérő nehézséget okoz a gyógyszer beadása. Nem minden kutya hajlandó elfogyasztani, illetve nem minden tulajdonos tud beadni. Ez fokozottan érvényes az ízületvédő készítményekre, amelyeket hónapokon keresztül, naponta kell alkalmazni.

Minden terméknél találsz egy táblázatot a fotók között, ahol feltüntettük a termék napi szénhidrát tartalmát.