Az Ecotherm-M és L értéktartó hőmérséklet szabályozók. Az Ecotherm-Fk ezzel szemben időjárásfüggő fűtésszabályozást valósít meg.

ecotherm_fk

elektronikus fűtésszabályozó

Ecotherm-Fk

ecotherm l

Értéktartó szabályozó

Ecotherm-L

ecotherm l

használati melegvíz szabályozó

Ecotherm-M

Mire használható?

A Ecotherm-L előnyösen alkalmazható különböző légtechnikai rendszerekben.
Értéktartó szabályozó 0-50 °C

Az Ecotherm-M használati melegvíz előállításra használható.
Használati melegvíz szabályozó 40-90 °C

Az Ecotherm-Fk készülékek a külső hőmérséklet és az épületre jellemző fűtési karakterisztika alapján beállítják a fűtővíz hőmérsékletét.
Időjárásfüggő fűtésszabályozó

Az ECOTHERM - L elektronikus hőmérséklet szabályozó értéktartó hőmérsékletszabályozást valósít meg, amely azt jelenti, hogy az általunk beállított kívánt hőmérsékletet összehasonlítja a mért hőmérséklettel és ezáltal kapcsolja + (fűtés) vagy – (hűtés) irányú beavatkozó jelet.

  • A kívánt hőmérséklet értékét az előlapon állíthatjuk be.
  • A készülékbe egy kézi üzemmód is be van építve, amely azt jelenti, hogy mi is közvetlenül tudunk fűtés illetve hűtés parancsot kiadni a hőmérséklettől függetlenül. Az ideális szabályozást egy visszavezetéssel biztosítja a készülék.
  • A készülék potenciálmentes relé kimenetekkel rendelkezik.

ECOTHERM-M elektronikus hőmérséklet szabályozó értéktartó hőmérsékletszabályozást valósít meg. Ez azt jelenti, hogy a mért hőmérséklet értéket egy beállított hőmérséklettel hasonlítja össze. Attól függően, hogy a mért hőmérséklet a kívánt hőmérséklet alatt vagy felett van, kiadja a fűtés vagy hűtés beavatkozó jelet.

A kívánt hőmérsékletet a készülék előlapján egyszerűen beállíthatjuk.

Lehetőségünk van kézi üzemmódra átváltani. Ilyenkor nem kapcsol a készülék automatikusan, hanem mi dönthetjük el, hogy fűtés vagy hűtés jelet adunk ki.

Alkalmazása:

  • HMV (használati melegvíz) előállítására

A készülék potenciálmentes relé kimenetekkel rendelkezik.


ECOTHERM - Fk elektronikus fűtésszabályozó programozható időjárásfüggő fűtésszabályozást valósít meg azáltal, hogy méri a külső hőmérsékletet, és az épületre jellemző fűtési karakterisztika alapján beállítja a fűtővíz hőmérsékletét.

Az éjszakai és nappali üzemmód váltása történhet kapcsolóóra segítségével illetve kézzel. Az órába egy hetes program tárolható el, a váltások 1 perces pontossággal állíthatók be.

A készülékbe egy kézi üzemmód is be van építve, amely azt jelenti, hogy mi is közvetlenül tudunk fűtés illetve hűtés parancsot kiadni az időprogramtól függetlenül.